<Ν΄ΑΝΤΙΓΡΆΨΕΙΣ ΈΝΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΑ ΕΊΝΑΙ ΚΛΟΠΉ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΉΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΊΑΣ,Ν΄ΑΝΤΙΓΡΆΨΕΙΣ ΠΟΛΛΟΎΣ ΕΙΝΑΙ ΈΡΕΥΝΑ

18 Μαρ 2017

Η φλούδα της μπανάνας

Αυτό το υπέροχο κίτρινο φρούτο περιέχει 3 φυσικά σάκχαρα: φρουκτόζη, σακχαρόζη και γλυκόζη, σε συνδυασμό με ίνες.
Οι διατροφολόγοι εξηγούν ότι μπορούν να δώσουν άμεση θρεπτική ποσότητα ενέργειας. Μια έρευνα έδειξε ότι μόνο 2 μπανάνες παρέχουν αρκετή ενέργεια για anenergetic 90 -minute λειτουργία. Λοιπόν, μετά γνωρίζοντας το γεγονός αυτό, είναι κατανοητό γιατί οι κορυφαίες αθλητές του κόσμου θεωρώντας την μπανάνα με τον αριθμό φρούτων 1

.Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον γεγονός ότι η φλούδα της μπανάνας δεν είναι λιγότερο σημαντική από το ίδιο το φρούτο!
Κατωτέρω πρόκειται να σας δείξω μια λίστα των κορυφαίων 7 τρόποι για να χρησιμοποιήσετε και ποτέ μην πετάξετε τη φλούδα της μπανάνας μετά τρώγονται!
Η θεραπεία της ακμής και των ρυτίδων : 
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φλούδα της μπανάνας για μια γενική φροντίδα του δέρματος. 
Δηλαδή, είναι εκπληκτικά αποτελεσματικό για τη μείωση των ρυτίδων και faceblemishes. 
Η φλούδα περιέχει αντιοξειδωτικές και αντιγήραντηκες ιδιότητες, ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα και προωθεί την ελαστικότητα και την ευλυγισία.
Απλά πρέπει να τρίβετε απλά το δέρμα  του προσώπου, ιδίως σε περιοχές με φλεγμονή και αφήστε το να καθίσει για περίπου 30 λεπτά.
Αναλγητικό : η φλούδα της μπανάνας είναι καταπληκτικό αναλγητικό.
 Ως εκ τούτου, σε περίπτωση που αισθάνεστε πόνο σε κάποια περιοχή του σώματος, τρίψτε απαλά το φλούδα της μπανάνας στην πληγείσα περιοχή και αφήστε το να καθίσει για περίπου 15 λεπτά. Θα παρατηρήσετε ανακούφιση πολύ σύντομα.
Θεραπεία της ψωρίασης : Αν και η φλούδα της μπανάνας δεν μπορεί να θεραπεύσει την ψωρίαση εντελώς, μπορεί να μειώσει τα συμπτώματα της, όπως ερυθρότητα και κνησμό και να επιταχύνουν την ανάρρωση του. Απλά τρίψτε τη φλούδα της μπανάνας στην πληγείσα περιοχή και το αφήνουμε για 10 λεπτά.
Καθαρισμός : Μπανάνα φλούδα έχει εκπληκτικές ιδιότητες λιπαρά και θρεπτικά ενυδατικές και χάρη στο ότι είναι ιδανικό για τον καθαρισμό του δέρματος της thefurniture orfootwear και ασημένια κοσμήματα.
Αφαίρεση κονδυλωμάτων από το δέρμα : τα άτομα που έχουν πρόβλημα με την συνεχή εμφάνιση των κονδυλωμάτων στο skinwill λύσουν το πρόβλημά τους με τη βοήθεια του φλούδα της μπανάνας. 
Μπορείτε να τα αφαιρέσετε και να αποφευχθεί η επανάληψή τους. Ι
σχύει μόνο ένα κομμάτι της φλούδας της μπανάνας κατά τη διάρκεια των κονδυλωμάτων, βάλτε επιδέσμους και αφήστε το μια μέρα στην άλλη. 
Επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι τα κονδυλώματα εξαφανιστούν.
Τσιμπήματα εντόμων Καταστολή : Αν κάποια έντομα που δαγκώνουν και η φαγούρα είναι ανυπόφορη, αντί να το μηδέν την περιοχή, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε να το ηρεμήσει με το τρίψιμο με φλούδα της μπανάνας.
Λεύκανση δοντιών : Για εκπληκτικά λευκά δόντια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φλούδα της μπανάνας. Κάθε μέρα σε μια περίοδο δύο εβδομάδων τρίψετε τα δόντια σας με φλούδα της μπανάνας. Τα αποτελέσματα πρόκειται να σας εκπλήξει.
HEALHYLATESNEWS